Pályázat és finanszírozási lehetőségek partnerünk által

Együttműködő partnerünk, az idei évben 20 éves European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet fő tevékenysége a fix díj nélküli, sikerdíjas pályázatírás, a hazai, társfinanszírozott és közvetlen brüsszeli támogatások bevonása a finanszírozásba, beruházási projektek finanszírozási tervének elkészítése, pályázatéletút követés.

Sikeres működésének bizonyítéka, hogy 20 éves működésük során 3.610 db beadott pályázattal több, mint 151 milliárd forintot meghaladó támogatást nyertek és számoltak el az ügyfeleik részére. Partnereik számára díjmentesen, az igényeiknek megfelelően figyelik az aktuális pályázati kiírásokat, amelyekről rendszeresen hírlevélben tájékoztatják őket.

A pályázatot – amennyiben az illető vállalkozás megfelel a jogosultsági feltéteknek – egészen a pozitív döntésig díjmentesen kezelik, hiszen a pályázatírási sikerdíjuk kizárólag nyerés esetén kerül kiszámlázásra. Ezt követően természetesen tovább is segítik partnereiket a megítélt támogatási összeg lehetőség szerint minél hamarabbi, sikeres lehívásában (elszámolásokat készítenek, jelentéseket írnak, helyszíni szemléken vesznek részt, stb.) és a lehíváson túlmenően segítséget nyújtanak a fenntartási időszak alatti jelentések elkészítésében is.

Erősségük továbbá, hogy üzletfeleiknek együttesen kínálnak speciális vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos szaktudást és széleskörű megoldásokat

Címünk

2000 Szentendre Irányi Dániel utca 20

Telefonszámunk

+36 - 26 - 400 - 660

E-mail címünk