CUTTING.MARKING.INNOVATION.

AUTOREL GROUP

RÓLUNK

25 Éve az ipar szolgálatában

1997-es megalakulása óta az Autorel egy jól ismert név lett a fémmegmunkálás területén. Cégünk vezető világmárkák képviseletét látja el Magyarországon. 

Legyen szó akár lézeres lemezmegmunkálásról, lézergravírozásról, lézeres feliratozásról, robothegesztésről vagy bármilyen egyedi igényről, biztosak vagyunk benne, hogy a legoptimálisabb megoldást kínáljuk partnereinknek. 

Szakértő és ügyfélközpontú szerviz szolgáltatással, gyors és pontos alkatrész ellátással biztosítjuk, hogy partnereink megőrizzék gépeink kínálta versenyelőnyüket. 

A több évtizedes tapasztalat és szakértelem garantálja partnereinknek a precizitást, pontosságot, gyorsaságot és megbízhatóságot.

Komplex megoldások az Ipar számára.

GépKereskedelem

Az Autorel Kft. fő tevékenysége az ipari gép kereskedelem. Világszínvonalú márkák képviseletét látjuk el Magyarországon.   

szerviz

Az általunk képviselt márkákhoz teljes szervizhátteret biztosítunk. 

Szakértő szervizcsapatunk gyorsan képes orvosolni az esetlegesen felmerülő meghibásodásokat, hogy partnereinknél mielőbb újra munkába állhassanak a tőlünk vásárolt gépek.

Tanácsadás

Cégünk több, mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a fémmegmunkálás területén, amit partnereink szolgálatába tudunk állítani. Az általunk képviselt márkák esetében a betanításban is segédkezünk és pályázatírásban is partnereink segítségére tudunk lenni. 

Célgép gyártás

Egyedileg tervezett lézeres vágó, illetve jelölő gépek tervezését és gyártását is vállaljuk. Képességünk kiterjed arra, hogy komplex feladatokhoz a teljes technológiát kidolgozzuk és a berendezéseket legyártsuk. Munkánkat a vevőközpontúság és a hatékonyság jellemzi. 

ÁLTALUNK KÉPVISELT GYÁRTÓK

A szlovén VIRS már két évtizede meghatározó szereplője és alakítója a gyártási folyamatok robothegesztési és automatizálási trendjeinek. Kemppi és Fanuc elemek integrálásával kész megoldásokat kínálnak a hegesztési ipar számára hegesztő automatáikkal és robothegesztő celláikkal.

Cégünk képviseli az amerikai II-VI optika gyártó termékeit a régióban. A II-VI lencséi megtalálhatóak a legprominensebb lézervágó és lézeres jelölő gépek  gyártóinak termékeiben (Bystronic, Trumpf, Amada stb.) és csereszabatosak azokkal.

Az amerikai SYNRAD a CO2 lézer sugárforrások és galvo fejek egyik legnagyobb gyártója. Termékei megannyi márka gépeiben helyet kaptak rugalmasságuk és megbízhatóságuk miatt.

AZ AUTOREL CSOPORT

Ipari lézergravírozással és lézervágással foglalkozó üzletünk Budapesten a Bem József utca 4 szám alatt található. Itt különböző fémek, műanyagok, faanyagok, adattáblák feliratozását végezzük főleg az ipari igényeket szem előtt tartva.

Saját fejlesztésű lézeres feliratozó állomás SYNRAD komponensek felhasználásával. A Flexum álló és elhaladó munkadarabok jelölésére alkalmas, illetve az Eagle Mark képfeldolgozó rendszerrel kiegészítve véletlen pozícióban elhaladó munkadarabok felismerésére és jelölésére is képes

Az Autorel Kft. fő tevékenysége az ipari gép kereskedelem. Világszínvonalú ipari márkák termékeit importáljuk és közvetítjük vevőink felé. Sokéves tapasztatunknak hála segítséget tudunk nyújtani pályázatírás területén, illetve általános tanácsadást is tudunk nyújtani a lemezmegmunkálás területén. 

KAPCSOLAT

Felkeltettünk érdeklődését? Keressen minket bizalommal!

Címünk

2000 Szentendre Irányi Dániel utca 20

Telefonszámunk

+36 - 26 - 400 - 660

E-mail címünk